Meblo Jogi za kvaliteten spanec

Meblo JogiZa kvaliteten spanec potrebujemo dobro ležišče. Poleg dobre vzmetnice potrebujemo tudi udoben vzglavnik in odejo. Podjetje Meblo Jogi deluje že od leta 1961. Do danes so izdelali že več kot 13 milijonov vzmetnic, odej in blazin. Meblo Jogi je še vedno sinonim za kakovostne vzmetnice in ostale pripomočke za kvaliteten spanec. Njihove izdelke odlikujejo materiali visoke kakovosti in moderni dizajni. Meblo Jogi svoje izdelke proizvaja v Sloveniji, na Hrvaškem pa jih lahko kupite preko zgornje povezave.

Ko se zjutraj zbudimo in začutimo bolečine v vratu in glavi, je skoraj zagotovo za to kriv naš vzglavnik. Večina ljudi uporablja neustrezne in stare vzglavnike in zato trpijo zaradi slabšega spanca, alergij, bolečin in težav z dihanjem. Meblo Jogi izdeluje vzglavnike, ki so primerni za vsakogar, saj nudijo odlično podporo vratu in glavi.

Odeja ima nalogo, da nas greje v času spanja. Za njeno izdelavo se uporabljajo predvsem sintetični materiali. Odeje Meblo Jogi so zračne, pralne in primerne za vsake želje. Karbonska vlakna Antistress znižujejo elektrostatičnost ter tako omogočajo miren spanec. Na voljo so debele in grelne odeje ter take, ki so bolj primerne za poletne mesece.

Letvice za postelje tudi zelo vplivajo na naš spanec. Morajo pravilno podpirati vzmetnico ali ležišče iz lateksa in tako omogočiti pravilen položaj telesa med spanjem. Preprečujejo tudi zadrževanje vlage v ležišču. Meblo Jogi ima v ponudbi letve, ki so primerne za vse jogije, z različnim številom letvic in drsnikov za nastavljanje podpore.

Vzmetnice so glavni sestavni del vsakega ležišča. Vzmetnice Meblo Jogi vsebujejo različne antialergijske silikonske vate in zaščitne prevleke s karbonskimi vlakni, ki skrbijo za zaščito pred pršicami, glivicami in bakterijami. Prav tako so priporočljiva za spanje ljudem, ki trpijo za astmo in podobnimi alergijami. Izbiramo lahko med vzmetnicami z žepkastim vzmetenjem ter ležišči iz pene in lateksa.

Meblo Jogi je torej zaupanja vreden proizvajalec pripomočkov za udoben in zdrav spanec. Na zgornji povezavi preverite tudi izdelke v akciji, saj boste morda privarčevali še več kot sicer.